Η Folli Follie στάθηκε για ακόμη μια φορά στο πλευρό της ελληνικής αποστολής των Special Olympics, υποστηρίζοντας τη συμμετοχή της χώρας μας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στην Αμβέρσα του Βελγίου, από τις 9 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Η Folli Follie πάντοτε με γνώμονα την ιδιαιτερότητα της καθεμίας από τις 28 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, αναπτύσσει ένα στοχευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Σ’ αυτό το πλαίσιο, στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή τα Special Olympics Ελλάς, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Adopt an athlete», υιοθετώντας έναν αθλητή.

Η 74μελής ελληνική αποστολή επέστρεψε από τη μεγάλη αυτή διοργάνωση με 9 Χρυσά, 13 Αργυρά και 16 Χάλκινα μετάλλια, με τους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος στα 9 ακόλουθα αθλήματα: Στίβο, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντιπτέριση, Judo, Bocce, Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο.

Η κυρία Καίτη Κουτσολιούτσου, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Folli Follie, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι αθλητές των Special Olympics Ελλάς έχουν αποδείξει ότι η δύναμη της ψυχής και η ατέρμονη αγάπη για την Ελλάδα αποτελούν γι’ αυτούς πηγή έμπνευσης και διαρκούς προσπάθειας για την επίτευξη του στόχου τους. Είμαστε περήφανοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζουμε την προσπάθειά τους και τους συγχαίρουμε θερμά για την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics στην Αμβέρσα».

Αναλυτικά, η σύνθεση της Ελληνικής Αποστολής περιέχεται στην Επίσημη Ιστοσελίδα www.specialolympicshellas.gr, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλείτε και από τη σελίδα των Special Olympics Ελλάς στο facebook http://www.facebook.com/#!/SpecialOlympicsHellas