Ο Βόλος νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ και την καταδίκασε σε υποβιβασμό, με τον ΟΦΗ να νικάει τη Λαμία και να σώζεται ενώ ο Παναιτωλικός θα παίξει μπαράζ.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΑΕΛ ήταν αυτή που θα έπρεπε να δείξει ότι είναι αποφασισμένη για τη νίκη, αλλά τελικά ο αδιάφορος Βόλος έδειξε να το θέλει περισσότερο. Και αφού ήταν και καλύτερος, πήρε και τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ με τον Δουβίκα, έβαλαν δεύτερο γκολ στο 38′ με τον Μπαρτόλο για να πάνε με το 2-0 στα αποδυτήρια και δεν πτοήθηκαν όταν ο Ντουρμισάι με πέναλτι στο 69′ μείωσε σε 2-1. Απόδειξη, το γεγονός ότι στο 74′ έβαλαν και τρίτο γκολ, με τον Μπουένο αυτή τη φορά, παίρνοντας νίκη γοήτρου και στέλνοντας στη Super League 2 την ΑΕΛ.

Σώθηκε ο ΟΦΗ

Την ώρα που η ΑΕΛ έχανε από τον Βόλο, ο ΟΦΗ νικούσε εκτός έδρας τη Λαμία με 2-0 και εξασφάλιζε και μαθηματικά την παραμονή του. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Σακόρ, γλίτωσαν δύο φορές χάρη στο δοκάρι σε προσπάθειες των Τζανετόπουλου – Μαρτίνεθ μέσα σε ένα δίλεπτο (15′ 17′) και τελικά έβαλαν δεύτερο γκολ στο 81′ με τον Ντε Γκούζμαν και κλείδωσαν τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία.

Στα μπαράζ ο Παναιτωλικός

Τέλος, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό υποδεχόμενος τον Ατρόμητο, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-3, αλλά και να έπαιρνε δεν θα άλλαζε κάτι. Οι Αγρινιώτες απέφυγαν τον απευθείας υποβιβασμό αλλά ο κίνδυνος παραμένει, αφού θα πρέπει να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Super League 2.