Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την ευθύνη.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη για να συνεχίσουν δυνατά το κυνήγι της 2ης θέσης, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα με 3-0. Αποτέλεσμα για το οποίο ο υπεύθυνος είναι ο Ουρουγουανός προπονητής, όπως είπε ο ίδιος στη NOVA μετά τη λήξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία…

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο στην πρώτη τελική ενέργεια του Παναθηναϊκού κατάφερε και σκόραρε. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ».

Για το αν η ομάδα έκανε βήματα προς τα πίσω: «Eίναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε πολύ στο να βρούμε την ισορροπία, προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή των Εθνικών ομάδων, εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα το φταίξιμο είναι δικό μου».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ενόψει ΑΕΚ: «Αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα».