Με σύμμαχο την παράδοση, φόρα και επτά παιχνίδια στη σειρά χωρίς ήττα, θα υποδεχθεί απόψε η Ελλάδα τη Γεωργία, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αμφότερες στοχεύουν στην εξασφάλιση της πρώτης τους νίκης, αφού η εθνική μας έρχεται από την ισοπαλία (1-1) με την Ισπανία στη Γρανάδα και η Γεωργία από την ήττα (1-2) στις καθυστερήσεις από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε στη Τιφλίδα.

Η Ελλάδα έχει επεκτείνει την αήττητη διαδρομή της, σε όλες τις διοργανώσεις και φιλικά, σε επτά αγώνες. Διάστημα, όπου η ομάδα του Φαν Σιπ δέχτηκε μόλις τρία γκολ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της σε τέσσερις περιπτώσεις. Επτά παιχνίδια αήττητη, είχε συμπληρώσει πάλι η εθνική μας, πριν οκτώ χρόνια, το 2013 από 7/6/13 έως 15/11/13.

Εντός συνόρων μάλιστα η παρουσία είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς οκτώ ομάδες προσπάθησαν και απέτυχαν να νικήσουν την εθνική μας, που γνώρισε την τελευταία της (εντός έδρας) ήττα-έκπληξη (2-3) στις 11 Ιουνίου 2019, από την Αρμενία, στα προκριματικά του Euro 2020.

Η Γεωργία έχει πλέον επτά παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις-φιλικά, χάνοντας τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία στις επτά μεταξύ τους συναντήσεις, ξεκινώντας από την πρώτη τους αναμέτρηση στις 8 Μαίου 1996, όταν σε ένα φιλικό, η εθνική μας επικράτησε με σκορ 2-1, με δύο γκολ του Νικολαίδη. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους, ήταν στις 11 Οκτωβρίου 2011, στη Τιφλίδα για τα προκριματικά του Euro 2012, όταν η Ελλάδα κέρδισε με σκορ 2-1, με γκολ των Φωτάκη και Χαριστέα.