Δύσκολη έως και απίθανη φαντάζει πλέον η συμμετοχή του Όλαφ Μέλμπεργκ με τον Εργοτέλη. Ετοιμάζει Φρανσουά Μοντεστό ο Βαλβέρδε.

Οίδημα ο Μέλμπεργκ

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σήμερα Τετάρτη, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων στην δεξιά πτέρνα. Η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το επόμενο διήμερο. Ο Μέλμπεργκ θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του το απόγευμα.

Πρόβλημα και με Νέμεθ

Ο Κρίστιαν Νέμεθ που δέχθηκε μια άμεση πλήξη (γονατιά) κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνεται ενόχληση στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα αξιολογηθεί αύριο Τετάρτη. Ο Ούγγρος πάντως είχε δεχθεί ένα χτύπημα από το ματς με τον Πανιώνιο και δεν το είχε αναφέρει στους ανθρώπους της ομάδας.

Όσον αφορά στον Ιμπαγάσα θα κάνει και αυτός θεραπεία το απόγευμα, όπως έκανε το πρωί. Ο Ιμπαγάσα υποβλήθηκε χθες σε υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος έδειξε ότι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του. Ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ως γνωστόν κατά την διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Ρ. Μπράβο. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, που εξέτασε τον ποδοσφαιριστή, είναι ότι πιθανότατα έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου μηριαίου. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Πηγή: gazzetta.gr