Ο Αργύρης Καμπετσής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και αυξημένες αποδοχές για τον 22χρονο διεθνή επιθετικό.

Παναθηναϊκός και Αργύρης Καμπετσής είχαν δώσει εδώ και καιρό τα χέρια για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον 22χρονο διεθνή επιθετικό να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι απολαβές του θα κυμαίνονται κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως, με τον νεαρό άσο να γυρίζει την παρτίδα μέσα στην χρονιά.

Από εκεί που ήταν… τελειωμένος, κατάφερε επί Μπόλονι να αρπάξει τις περισσότερες ευκαιρίες που πήρε και να καθιερωθεί. Ο ίδιος δήλωσε πως παραμένει στο Τριφύλλι παρά τις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό, καθώς αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για εκείνον η επιστροφή του συλλόγου στην Ευρώπη και τους τίτλους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Αργύρη Καμπετσή. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Ο Αργύρης εντάχθηκε στο δυναμικό του Τριφυλλιού το καλοκαίρι του 2018. Στα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα έχει καταγράψει 59 συμμετοχές και έχει πετύχει επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αργύρης Καμπετσής δήλωσε ότι «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο κι όσους με εμπιστεύτηκαν! Θα συνεχίσω στον δρόμο που έχω χαράξει από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, να τιμώ το συμβόλαιό μου και να βοηθώ την ομάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και πάντα ταπεινά. Υπήρξαν προτάσεις κι από ομάδες του εξωτερικού, αλλά για εμένα δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και στους τίτλους είναι ο στόχος όλων μας και αποτελούν τεράστιο κίνητρο για μένα».