Η πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για τον Έλληνα διεθνή.

Ο φόργουορντ των Μπακς -αν και ρούκι- κάθε άλλο παρά «ψαρωμένος» έδειξε στα παρκέ του «μαγικού κόσμου», σκορπώντας χαμόγελα σε πολλούς υποστηρικτές της ομάδας του Μιλγουόκι.

Έτσι, ένας από τους παίκτες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο NBA και να κάνει το επόμενο μεγάλο… βήμα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hangtime.blogs.nba.com».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα κατορθώματα του «Greek Freak» στο «μαγικό κόσμο» τη χρονιά που πέρασε, αλλά και στο Summer League που τελείωσε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να είναι μέλος της «άτυπης» πεντάδας που θα διεκδικήσουν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη μέσα στο 2015 μαζί με τους Μπράντλεϊ Μπιλ των Ουίζαρντς, Άντονι Ντέιβις και Κέμπα Ουόκερ των Χόρνετς και Βίκτορ Ολαντίπο των Μάτζικ.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Η λέξη που μπορεί να περιγράψει τον “Greek Freak” που ήταν ρούκι την περσινή σεζόν είναι: “ακατέργαστος”. Έδειξε το μέγεθός του, την αθλητικότητά του και όλα τα φυσικά προσόντα του, κάνοντας το βήμα από τη μεγάλη προοπτική που έχει, στο να γίνει μεγάλο αστέρι. Είναι ακόμη νέος και έχει πολύ χρόνο για να ωριμάσει. Αλλά, βασιζόμενος στην αφοσίωση που υποσχέθηκε, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή στο Summer League, δεν αποκλείεται ο Αντετοκούνμπο να κάνει πιο γρήγορα το μεγάλο άλμα. Είχε κατά μέσο όρο 17 πόντους, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και σούταρε 37% από την περιφέρεια στο Λας Βέγκας. Τώρα, από τη στιγμή που στη θέση του πάουερ φόργουορντ θα είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ, στην πεντάδα των Μπακς, θα υπάρχει περισσότερος χώρος για να τρέξει στο παρκέ, να επιτεθεί προς το καλάθι και να βρίσκεται παντού! Το “Freak Show” μπορεί να… απογειωθεί».

Πηγή: sport-fm.gr