Η Άρσεναλ έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League, το βράδυ της Πέμπτης (11/03) στο Καραϊσκάκη, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού. Βεβαίως, η ελληνική ομάδα θα κάνει κάθε προσπάθεια να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αλλά οι Άγγλοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Ο πάικτης που ξεχώρισε χθες το βράδυ στο φαληρικό γήπεδο ήταν για πολλούς λόγους ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής στόπερ, που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες παίκτης των «κανονιέρηδων» και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς φίλους του. Ένας από αυτούς είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια συμπαίκτες, οι δύο τους τέθηκαν χθες για πρώτη φορά αντιμέτωποι, ωστόσο η φιλία τους δεν μπορεί να «σπάσει» από κόντρα στο χορτάρι.

«Πάντα είναι ωραίο να σε βλέπω, αδερφέ μου Σωκράτη. Συνεχίζουμε, ένα ακόμη ματς για να προχωρήσουμε. Τώρα το μυαλό μας στο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου. Πάμε παιδιά!», έγραψε στο Instagram ο επιθετικός από την Γκαμπόν.