Στον Πανιώνιο μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην στελέχωση του ρόστερ της ομάδας για την νέα αγωνιστική σεζόν!

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση ότι εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα κάτι για το οποίο αισιοδοξούσαν οι υπεύθυνοι της τις προηγούμενες ημέρες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Πανιώνιος δεν θα μπορούσε να εκδώσει δελτία σε ποδοσφαιριστές και έτσι θα έμενε μόνο με όσους έχουν από την περσινή σεζόν.

Κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς ο αριθμός των παικτών που έχουν –αυτή την στιγμή- δελτίο άρα και θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες δεν ξεπερνά τους έντεκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αντικειμενικός σκοπός της επετεύχθη. Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών για την στελέχωση του ρόστερ της.

Ταυτόχρονα πέτυχε την άρση των κατασχέσεων που της είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στα ταμειακά της διαθέσιμα και οικονομική ρευστότητα.

Πλέον και η Επιτροπή Σωτηρίας μεταλλάσσεται σε Επιτροπή Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης του Ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με μοναδικό στόχο να κατακτήσει και πάλι η ομάδα μας την θέση που της αρμόζει στα υψηλότερα επίπεδα του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού Στερεώματος.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα πορευτούμε προκειμένου ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να κερδίσει και πάλι την περηφάνια του, που κάποιοι σκόπιμα φρόντισαν να του την στερήσουν. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν για όλα.

Προς το παρόν, σηκώνουμε τα μανίκια μας και εργαζόμαστε όλοι μας προκειμένου να είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία του και στην βαριά φανέλα του.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.