Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε μεγάλη νίκη.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού το γύρισμα του Κρίζμαν στο 7′ οδήγησε στο αυτογκόλ του Λισγάρα, με το οποίο έγινε το 1-0. Σκορ που δεν έμεινε ούτε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως, αφού στο 43′ ο Φατιόν με εκτέλεση πέναλτι, μετά την ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Παντελάκη, έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μέρος διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά αυτό τελικά δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 72′ έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 1-2 χάρη στο γκολ του Ιωαννίδη προ κενής εστίας μετά το λάθος του τερματοφύλακα Χουτεσιώτη.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Απόλλων έβρισκε χώρους και στο 83′ μετά την πάσα του Μπαξεβανίδη στον Τσιλούλη βρήκε και τρίτο γκολ (1-3), κλειδώνοντας τη νίκη και βελτιώνοντας κι άλλο τη θέση του στην κατάταξη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (79′ Λιάσος), Πέερσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λέο (46′ Καρτάλης), Κρίζμαν.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Σλίβκα, Χουχούμης (46′ Μπρούτσιτς), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Φερνάντεζ (77′ Βιτλής), Ιωαννίδης (77′ Ντάουντα), Μπεντινέλι (70′ Τσιλούλης), Φατιόν.