«Ζωντανός» σε έναν από τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Άρης που απόψε κοντράρεται στην «Μπάι Αρίνα» του Λεβερκούζεν απέναντι στην Μπάγερν.(ΝOVA, 20:00).

Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του «Γιουρόπα Λιγκ».

Διατηρείται το 4-4-2

Το αγαπημένο σύστημα του Έκτορ Κούπερ είναι αναμφίβολα το 4-4-2, σύστημα το οποίο και θα διατηρηθεί στο σημερινό παιχνίδι στην Γερμανία.

Στα της ενδεκάδας κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μιχάλης Σηφάκης. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βαγγέλη, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μισέλ.

Στον κεντρικό άξονα θα βρίσκονται οι Φατί και Τόχα, ενώ στα φτερά θα είναι οι δύο Ίβηρες, Χαβίτο και Κάλβο. Το διδυμο της επίθεσης θα απαρτίζεται από τους Ρουίζ και Κόκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουάνμα, Μενδρινός, Βελλίδης, Πρίττας, Νέτο, Καζναφέρης, Οριόλ και Τσεσνάουσκις.

Θέλει επειγόντως τη νίκη

Όσον αφορά την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ο Γιουπ Χάινκες θα παρατάξει τις ασπιρίνες με σύστημα 4-4-2.

Ο 65χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Άντλερ, Σβάαμπ, Φρίντριχ, Ράιναρτς, Κάντλετς, Σαμ, Βιδάλ, Ρόλφες, Μπαρνέτα, Ντερτιγιόκ και Χέλμες..

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντεζ, Γιόργκενσεν, Αουγκούστο, Καπλάν, Κάστρο, Μπάλιτς, Μπέντερ και Βίντα. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπάλακ, Κίσλινγκ και Χίπια.

Πηγή: gazzetta.gr