Ο Λάζλο Μπόλονι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί και με έναν ακόμη εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για τον λόγο αυτό οι «πράσινοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για τη θέση. Εκτός από τον Λαμκέλ Ζε, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα, στην επικαιρότητα έρχεται και ένας πρώην παίκτης της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ντομινίκ Νάγκι, τον 25χρονο εξτρέμ που στο δεύτερο μισό της περασμενής σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως δανεικός από τη Λέγκια Βαρσοβίας και είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις. Όπως αναφέρθηκε από τον ΣΠΟΡ FM, η περίπτωσή του εξετάζεται και μάλιστα… ζεστά.

Ο ατζέντης του Ούγγρου ποδοσφαιριστή, Μάριο Κνεζ, είναι αυτός που χειρίζεται την υπόθεση και ήταν αυτός που είχε «τρέξει» και την προηγούμενη μετακίνησή του πελάτη του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο εν λόγω μάνατζερ είναι γνωστός στις ελληνικές ομάδες, έχοντας προσφάτως σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ στην Σέλτικ.

Ο Ούγγρος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος τον περασμένο Οκτώβριο από την πολωνική ομάδα, βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της χώρας του για το Euro 2021. Όπως και να έχει, πάντως, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός επομένων ημερών, με τον Πιερ Ντρεοσί και τον Μπόλονι να είναι εκείνοι που θα την προχωρήσουν.