Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής για τον Απόλλωνα, ο οποίος αύξησε τη διαφορά από τον Παναιτωλικό.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός και τα λάθη των δύο ομάδων ήταν πολλά, όπως και τα δυνατά μαρκαρίσματα, με συνέπεια το θέαμα να μην είναι καλό. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 36′ με το πλασέ του Φερνάντεθ στην κενή εστία μετά την πολύ ωραία ενέργεια και ασίστ του Κωνσταντόπουλου, βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

Αυτό αποδείχθηκε στη συνέχεια του ματς, παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ήταν βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει κάποιες φάσεις, όπως αυτές με τον Μάζουρεκ στο 52′ και τον Βέργο στο 57′, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο…

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν, τελικά, να σκοράρουν στο 73′ με τον Μεντόσα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα, αλλά ο διαιτητής πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ δίνοντας πέναλτι για ανατροπή του Φατιόν, αλλά τελικά ακυρώθηκε και αυτή η απόφαση, αφού το VAR έδειξε ότι ο παίκτης του Παναιτωλικού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 90′ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση με τον Ταχάρ αλλά το σουτ που έκανε, από πολύ καλή θέση, ήταν ό,τι χειρότερο και έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Απόλλωνα να ανεβαίνει στους 12 βαθμούς και να αφήνει στους 8 τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας, Ντίας, Ντουάρτε (71′ Μεντόσα), Αριγίμπι (54′ Γιάκολιτς), Μάζουρεκ, Βέργος.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι (81′ Μουνιέ), Κολ (90′ Μπρούσιτς), Φερνάντεθ (64′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (64′ Ντάουντα).