Οι φετινές, αν μη τι άλλο, της έφεραν γούρι. Έστω κι αν έχασε άδοξα το Champions League, ολόκληρο πρωτάθλημα στην Ισπανία σήκωσε.

Παρόλα αυτά, όμως η Ατλέτικο θα… αποχωριστεί τις εμφανίσεις με τις οποίες χειροκροτήθηκε σε όλη την Ευρώπη.

Και θα το κάνει για χάρη των καινούργιων που ήδη παρουσιάστηκαν σήμερα. Με μοντέλα τους Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Γκάμπι και Μονκίγιο, οι «ροχιμπλάνκος» επισημοποίησαν τη… στιλιστική τους αλλαγή. Αυτή που οφείλεται -εκτός των άλλων- και στο φόρο τιμής που θέλουν ν’ αποτείνουν στη μεγάλη ομάδα του 1975.

Προσεγγίζοντας κατά πολύ λοιπόν αυτή που φορούσαν οι παίκτες που κατέκτησαν τότε το Διηπειρωτικό Κύπελλο, η νέα φανέλα των Μαδριλένων έχει τρεις κάθετες κόκκινες ρίγες κι ένα μεγάλο λευκό κενό για τον αριθμό του παίκτη από πίσω. Είναι εμφανώς πιο έντονο, δε, το στοιχείο του μπλε που (εκτός του σορτς) υπάρχει περισσότερο πλέον στο γιακά και τα μανίκια. Όσο για τη δεύτερη εμφάνιση, είναι κατά πολύ διαφοροποιημένη σε σχέση με την πρώτη, καθώς είναι ολόκληρη γκρι, το οποίο διακόπτεται μονάχα από κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες. Πάντως, ακόμα και στο ενδεχόμενο που σε κάποιο φίλο της Ατλέτικο δεν αρέσουν οι δυο προηγούμενες (γούστα είν’ αυτά), δεν πρέπει να… χάνει τις ελπίδες του, καθώς είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση και της τρίτης τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Πηγή: Sport-fm.gr