Τον πρώτο λόγο έχει ο Ίκερ Κασίγιας έναντι του Τιμπό Κουρτουά, αν ο αποψινός τελικός του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρομπέρτο στην πορτογαλική εφημερίδα.

«Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες και θα είναι μία ισορροπημένη μάχη. Ωστόσο, αν κριθεί στα πέναλτι, πιστεύω ότι ο Κασίγιας έχει το προβάδισμα», τόνισε ο ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και στάθηκε στον αρχηγό της «βασίλισσας»:

«Είναι δύσκολα για εκείνον αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχει τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό. Έπαιξε μόνο στο Κύπελλο Ισπανίας και το Champions League, αγώνες που είχαν μεγάλο διάστημα μεταξύ τους. Ωστόσο, εκείνος συνεχίζει να έχει την ίδια απόδοση και να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις».

Όσον αφορά τον Κουρτουά, υποστήριξε: «Μέχρι τώρα, θα έλεγε κάποιος ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευκίνητος, αλλά ισχύει το αντίθετο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει ό,τι μπορεί με αυτό το ανάστημα. Έδειξε πολύ ωριμότητα για έναν νεαρό τερματοφύλακα και βοήθησε την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές. Είναι ευκίνητος και γρήγορος».

Πηγή: Sport-fm.gr