Σε συμφωνία 25 εκατ. ευρώ με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Τόνι Κρόος φέρεται να ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τον Πολ Σκόουλς όμως, η κίνηση αυτή δεν είναι αρκετή…

Ο πρώην μέσος των «κόκκινων διαβόλων» έγραψε στο blog του πως ο νεαρός Γερμανός διεθνής αποτελεί μια εξαιρετική λύση για το κέντρο της ομάδας, επισημαίνοντας όμως πως από μόνος του δεν μπορεί να πετύχει κάτι.

«Ο πρώτος παίκτης που θα έπαιρνα είναι ο Τόνι Κρόος», ήταν η τοποθέτηση του 40χρονου Άγγλου, για να συμπληρώσει: «Είναι ένας μέσος παγκόσμιας κλάσης, όμως η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ακόμα πέντε με έξι παίκτες για να πλησιάσει κάπου κοντά στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και πάλι».

Επιπλέον, τόνισε πως η χρονιά που πέρασε ήταν από κάθε άποψη κακή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που αποδεικνύει και ο -κατά την άποψή του- καλύτερος παίκτης της σεζόν!

«Κανένας ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν μπορεί να πάρει τα εύσημα μετά τις εμφανίσεις της περσινής σεζόν, ήταν μια καταστροφή. Μοναδική εξαίρεση ο Νταβίντ Ντε Χέα. Όταν ο τερματοφύλακάς σου είναι ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, λέει πολλά από μόνο του», ήταν τα ήταν τα λόγια του Πολ Σκόουλς.

Πηγή: Sport-fm.gr