Σε περίοδο προσαρμογής παραδέχθηκε ότι βρίσκεται ακόμα ο Σίντνεϊ Γκοβού μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν.

Ο 31χρονος Γάλλος άσος μίλησε στη Sport Express

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό

«Αρχικά όλα μου πήγαιναν καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά μετά τραυματίστηκα και η αποθεραπεία μου άργησε. Έμεινα περίπου ένα μήνα εκτός δράσης. Το Σάββατο ήμουν βασικός απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και δεν βρήκα ρυθμό σε καμία στιγμή του αγώνα. Η ομάδα μου έχει κάποιους κανόνες και κάποιες μεθόδους διαφορετικές από αυτές που είχα στη Λιόν, αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι μία νέα εμπειρία».

Για την αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν

«Θα έλεγα πως εμείς και η Ρούμπιν διεκδικούμε την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ο νικητής του αγώνα θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Συνεπώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή: αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη την άνοιξη, είναι απαραίτητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Καζάν».

Για την πορεία της Κοπεγχάγης

«Δεν με έχει εκπλήξει η πορεία της Κοπεγχάγης. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και οι ομάδες δεν είναι της σειράς. Ακόμη κι αν μια ομάδα δεν έχει μεγάλη ιστορία και παίκτες-αστέρες, είναι υψηλού επιπέδου», ανέφερε.

Για την εμπειρία του με ρωσικές ομάδες

«Οι αναμνήσεις μου από τη Ρωσία δεν είναι οι καλύτερες. Το 2001 αντιμετωπίζαμε τη Σπαρτάκ Μόσχας στο «Λουζνίκι» και θέλαμε τη νίκη για να προκριθούμε, αλλά το ματς τελείωσε με 1-1. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αν και φαινόταν να είναι εντάξει από την τηλεόραση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Γαλλίας

«Αν με καλούσαν, ευχαρίστως και θα αποδεχόμουν την κλήση. Όμως δεν το σκέφτομαι συνέχεια. Πρέπει να παίζεις και πιθανόν να τραβήξεις την προσοχή του ομοσπονδιακού προπονητή».

Πηγή: gazzetta.gr