Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας για τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League και τη διασπορά του κορονοϊού έπειτα από εκείνο το παιχνίδι. Ο τεχνικός των «ρεντς» είπε ότι ένιωσε ηλίθιος όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Ο επαναληπτικός αγώνας στο Άνφιλντ, μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ατλέτικο για τους «16» Champions League, όπου νικήτρια βρήκε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ήταν και ο τελευταίος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πριν η πανδημία βάλει «stop» στο ποδόσφαιρο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε εστία διασποράς του κορονοϊού, καθώς μετά από αυτόν εξέπνευσαν στο νοσοκομείο αρκετοί άνθρωποι που φαίνεται ότι σχετίζονταν με εκείνο το παιχνίδι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, από την πλευρά του, δεν μπορεί να ξεχάσει την αναμέτρηση με τους «ροχιμπλάνκος» και απορεί ακόμα πώς είχε αποφασιστεί η διεξαγωγή της αναμέτρησης, μετά από όλα αυτά που συνέβησαν με τον Covid-19.

«Ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωί (9 Μαρτίου) και άκουσα ότι στη Μαδρίτη κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο Champions League ενάντια στην Ατλέτικο. Και θα είχαμε πέντε με έξι χιλιάδες φιλάθλους από τη Μαδρίτη στο ματς. Αυτό δεν είχε κανένα νόημα.

Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να το κερδίσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού έκανα όλες τις συνεντεύξεις μου, σκέφτηκα: “Τι ηλίθιος είσαι, ανησυχείς ότι έχασες ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά ο κόσμος βιώνει μία απίστευτη δύσκολη στιγμή”», αναφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ στο ντοκιμαντέρ «The End Of The Storm», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr