Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στο ξεκίνημα της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  την εβδομάδα μετά τις δύο πρώτες νίκες της σεζόν κόντρα σε Λαμία και Απόλλωνα. Το «τριφύλλι» ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις και πλέον κοιτά ψηλά αφού με ένα νέο τρίποντο πιάνουν τετράδα. Βέβαια, κόντρα στην Ελαφρά Ταξιαρχία η εμφάνιση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αν και όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό την δεδομένη στιγμή μετράνε τα αποτελέσματα.

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Κουρμπέλη, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μολό και οι τραυματίες Αγιουμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο αλλά και ο Μπουζούκης.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος έκανε ένα βήμα πίσω με την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες ήταν κάκιστοι  και δίκαια ήρθε η ήττα. Ο Νταμίρ Κάναντι έβαλε γκάζια στους παίκτες του με τον Αυστριακό τεχνικό να μην υπολογίζει τους Τομάσεβιτς, Γιακουμάκη, Στρούγγη, ενώ επιστρέφουν οι Ραμπέλο, Μουνίθ και Γκάλο.

Νωρίτερα, στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει το τρίτο του ματς σε διάστημα μια εβδομάδας. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ, σε ένα ματς που προηγήθηκαν, αλλά πλήρωσαν τόσο την άδικη αποβολή του Λώλη, αλλά και την αφέλεια τους στην αδυναμία να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά ο Αργύρης Γιαννίκης, δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Λώλη, Κάστρο και Κριζμάν.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στα Γιάννενα γνωρίζοντας πως πρέπει να πάρει άμεσα βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κόντρα στον ΠΑΟΚ το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά υπέκυψε στο τέλος του αγώνα. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ματσόλα, Τζανακάκη, Περέιρα, Μεντίνα και Αρσούρα, ενώ μπήκαν οι Μάζουρεκ και Ταχάρ.

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 17:15  (Novasports1)

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 19:30  (Novasports 2)