Στα 36 του χρόνια ο Ελληνογερμανός μπακ είναι πρώτος σε κλεψίματα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ενώ τον ακολουθεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Χοσέ Χολέμπας των 143 αγώνων και των 10 γκολ και 22 ασίστ στην καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει φέτος 8 παρουσίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αξιοσημείωτο για τον 36χρονο άλλοτε διεθνή μπακ είναι ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά της Λίγκας έχει 9 κλεψίματα σε 3 αγώνες και 288 λεπτά και φιγουράρει έτσι στην κορυφή των παικτών των ερυθρόλευκων!

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Μπουχαλάκης με 8 κλεψίματα σε 3 ματς και 214 λεπτά. Επίσης είναι 3ος σε επεμβάσεις πίσω από Μπα και Σεμέδο με 4 σε 4 ματς και 382 λεπτά.

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει και 4 κερδισμένα φάουλ. Να θυμίσουμε πως ο Χοσέ αποκτήθηκε για εφεδρική επιλογή και ο Ρούμπεν Βινάγκρε προορίζεται για βασικός ωστόσο έως τώρα ο Ελληνογερμανός ακραίος αμυντικός είναι αυτός που παραμένει σε πρώτο πλάνο για τη θέση του αριστερού μπακ.

Δημιουργικά και επιθετικά δεν έχει βοηθήσει ανάλογα. Ωστόσο αμυντικά δεν χάνει εύκολα τη θέση του και παραμένει άκρως μαχητικός.

Πηγή: gazzetta.gr