Ο Άρης δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο προγραμματισμένο παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Super League 1, έπειτα από τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα. Ωστόσο, ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κανονικά το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται πως στις τάξεις των «κίτρινων» βρέθηκαν δέκα θετικοί, με τους επτά να είναι ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που δεν νόσησαν θα υποβληθούν σε τεστ την Πέμπτη και αν δεν προκύψουν τρία ή περισσότερα νέα κρούσματα την Παρασκευή, τότε ο αγώνας της Κυριακής (01/11, 15:00) θα μπορεί να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα.

Όσοι έχουν νοσήσει θα εξεταστούν αύριο. Αν κάποιο τεστ βγει αρνητικό, θα γίνει επαναληπτικό την Πέμπτη και εφόσον είναι ξανά αρνητικό, ο παίκτης ή οι παίκτες αυτοί θα μπορούν να αγωνιστούν, αν και θα έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Εάν τα τεστ βγουν ξανά θετικά, θα παραμείνουν εκτός μέχρι να συμπληρωθούν 14 ημέρες (με την καταμέτρηση να ξεκινά από το πρώτο τεστ).

Όπως προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη, Άρης και Αστέρας Τρίπολης είναι σε διαρκή επικοινωνία και αν υπάρξουν νέα κρούσματα θα ζητήσουν από κοινού την αναβολή του αγώνα.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων», αυτό περιλαμβάνει ρεπό, οπότε το μεγάλο ενδιαφέρον μετατοπίζεται στις επόμενες ημέρες.