Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Κάρλο Αντσελότι αν θα χρησιμοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την αρχή του αγώνα της Ρεάλ με την Μπάγερν, όπως τόνισε ενόψει του ημιτελικού του Champions League.

Το δίλημμα για την χρησιμοποίηση ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αρχή του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει ο Κάρλο Αντσελότι, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν επιθυμεί να ρισκάρει με την συμμετοχή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό που είχε υποστεί στον πρώτο αγώνα με την Ντόρτμουντ για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Προπονήθηκε κανονικά σήμερα και όλες αυτές τις μέρες. Αύριο θα δοκιμάσει ξανά και θα δούμε. Θα παίξει μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Εάν υπάρχει κίνδυνους υποτροπής, δεν θα παίξει», τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας της «βασίλισσας», ο Αντσελότι υπογράμμισε: «Ο Μαρσέλο άρχισε να προπονείται πριν από μία εβδομάδα, αλλά αρχίζει να παίρνει τα πάνω του, χωρίς να αγωνίζεται. Αύριο θα παίξει ο Κοεντράο».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο αποκλεισμό της Ρεάλ από την Μπάγερν και αν αυτό θα είναι αποτυχία, ο Ιταλός τόνισε: «Η αποτυχία είναι μία πολύ σκληρή λέξη. Αν και δεν μπορώ να πω ότι είναι επιτυχία να φτάσεις στα ημιτελικά. Από την αρχή στόχος μας ήταν να φτάσουμε στον τελικό του Champions League».

Πηγή: sport-fm.gr