Η 4η αγωνιστική της Super League είχε πολλές εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα, σε ένα ματς που το πήρε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, μιας και σημείωσε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Από εκεί και πέρα και όπως αναφέρει το ΑΠΕ και οι τρεις «μεγάλοι» σκόνταψαν. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ, η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ο Παναθηναϊκός λύγισε στην έδρα του από τον Αρη με 1-0.

Οι εκπλήξεις είναι μέσα στον αθλητισμό, αλλά δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο στα ελληνικά γήπεδα να βλέπουμε τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες του BIG 4 να αφήνουν βαθμούς την ίδια αγωνιστική.

Τελευταία φορά που συνέβη στο πρωτάθλημα (κανονικής περιόδου) αυτό, ήταν για την 16η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είχε τότε αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός σκόνταψε στο Βόλο(0-0), ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη.

Όπως και χθες έτσι και το Δεκέμβριο του 2019 η μόνη ομάδα που δεν υπέπεσε σε γκέλα ήταν ο ΠΑΟΚ που είχε επικρατήσει με 5-1 του Ατρόμητου.

Πέρασαν σχεδόν 10 μήνες από την τελευταία φορά που τρεις από τους τέσσερις μεγάλους σκόνταψαν και περιμένουμε να δούμε αν οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι στους «BIG 4».