Στον Πανιώνιο έχει ξεκινήσει η προσπάθεια επανεκκίνησης, ώστε σιγά σιγά σιγά η ομάδα να επανέλθει εκεί που της αρμόζει -στις μεγάλες κατηγορίες, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ιστορικό και έχουν αφήσει το «στίγμα» τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ετοιμάζονται να βγουν μπροστά και να αναλάβουν ένα σχέδιο που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και βήμα βήμα να ανέβει τις κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτό, γενικός κουμανταδόρος του ποδοσφαιρικού τμήματος μπήκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο άλλοτε αρχηγός του Πανιωνίου. Δεν θα είναι, όμως, ο μοναδικός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας που ετοιμάζεται να εμπλακεί και να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους», αφού ο Νίκος Σπυρόπουλος θα βρεθεί στο πλευρό του για να βοηθήσει στο νέο δύσκολο εγχείρημα.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στον Πανιώνιο αποφάσισαν να λειτουργήσουν πλέον με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια, με ανθρώπους νέους που έχουν προσφέρει τόσο στον σύλλογο όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της εθνικής Ελλάδος, άνθρωποι που αποπνέουν σεβασμό.

Παράλληλα, επειδή ο χρόνος τρέχει και σε σύντομο διάστημα ξεκινούν οι υποχρεώσεις στην Γ’ Εθνική, οι Νεοσμυρνιώτες αποφάσισαν να ενισχυθούν και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε συμφωνία με τον 19χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Κούμπουλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κερατσίνι.

Το όνομά του στο παρελθόν είχε συνδεθεί ξανά με τον Πανιώνιο, ματιές είχε ρίξει και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ενώ το καλοκαίρι είχε κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.

Πηγή: gazzetta.gr