Το πιστεύει και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει με τα γνωστά του mind games!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε το σύνθημα για νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με δηλώσεις του πριν τον μεγάλο επαναληπτικό της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Με ρωτάτε, εάν πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε; Νομίζω πως θα το κάνουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να το πιστέψουμε και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε… Αυτό που μετράει είναι να έχεις σκοράρει περισσότερα γκολ στο τέλος και των αγώνων. Εάν πίστευα πως δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, δεν θα κατέβαινα στον αγώνα.

Εάν η Παρί αποκλειστεί θα αποτελέσει μια μεγάλη απογοήτευση γι’ αυτούς, καθώς είναι σε πλεονεκτική θέση, αν και πολλοί θεωρούσαν τους Γάλλους αουτσάιντερ. Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο του αποκλεισμού και αύριο μετά τον αγώνα θα ξέρουμε εάν θα είμαστε στα ημιτελικά. Έχουμε πιθανότητες, θα πρέπει να μπούμε με χαμόγελο στα πρόσωπα μας και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Πριν από τον αγώνα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μετά το ματς θα ξέρουμε εάν θα τα έχουμε καταφέρει.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας, αλλά ξέρουμε πως θα πρέπει και εμείς με την εικόνα μας να τους ζεστάνουμε. Ο κόσμος ξέρει πως στην έδρα μας παίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει με την εικόνα μας να τους δείξουμε πως υπάρχει η ελπίδα για την πρόκριση και έτσι και οι φίλαθλοί μας να μας δώσουν ώθηση. Όλα ξεκινούν από εμάς. Εάν μπορέσουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, τότε θα έχουμε και τον κόσμο μαζί μας».

Πηγή: sport-fm.gr