Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη σεζόν ο Θανάσης Παπάζογλου, κάτι που επισήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Superleague. O 26χρονος επιθετικός μνημόνευσε τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα.

Από προπονητές που έχει συνεργαστεί, ξεχώρισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο συνυπήρξε στον Άρη.

Αναλυτικά:

Έχεις συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές, Έλληνες και ξένους. Ποιος κατά τη γνώμη σου σε βοήθησε περισσότερο για να βελτιωθείς ατομικά;

Με βοήθησε περισσότερο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την εμπειρία που έχει. Ήταν τότε που ακόμα δεν είχα αγωνιστεί επαγγελματικά και ήταν εκείνος που ξεχώρισε κάποια χαρακτηριστικά που του άρεσαν πάνω μου.

Ποια η γνώμη σου για τον κόσμο του ΟΦΗ; Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό όπως είναι αυτό του ΟΦΗ. Δείχνει σε κάθε αγώνα πόσο αγαπάει την ομάδα. Να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ, και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να λέγεται μεγάλη. Όταν ο ίδιος ο κόσμος της είναι πάντα δίπλα της.

Χρόνο με τον χρόνο παρουσιάζεσαι όλο και καλύτερος. Πιστεύεις ότι υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ατομική βελτίωση;

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αρκεί να σου αρέσει να δουλεύεις. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πρέπει να θέλει συνέχεια να βελτιώνεται γιατί μόνο έτσι έρχεται η καταξίωση.

Τι θα ήθελες να πετύχεις ως ποδοσφαιριστής;

Θα ήθελα να παίξω όσο γίνεται σε πιο υψηλό επίπεδο, να χαρώ τίτλους και διακρίσεις. Και φυσικά να μπορέσω να παίξω και στο Εθνικό μας συγκρότημα.

Θες να παραμείνεις στην ομάδας μας για ακόμη έναν χρόνο;

Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μετά το τέλος των υποχρεώσεων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θέληση σίγουρα υπάρχει αλλά πάντως είτε μείνω είτε φύγω ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό και πιο το αδύνατό σου σημείο;

Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το ψηλό παιχνίδι και οι κινήσεις μου στην περιοχή. Κάτι στο οποίο θέλω να δουλέψω παραπάνω είναι η κίνηση στον χώρο.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στον ΟΦΗ ποια είναι η κατά τη γνώμη σου η πιο όμορφη στιγμή και ποια αυτή που θα ήθελες να ξεχάσεις;

Η πιο όμορφη στιγμή μέχρι τώρα θα έλεγα πως ήταν η νίκη μας επί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο μας για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Αντίθετα θα ήθελα να ξεχάσω τον αγώνα με την Βέροια που χάσαμε στην έδρα μας.

Σε περίπτωση που προκριθείτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πιστεύεις ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ομάδα σου;

Το να φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου μετά από τόσα χρόνια μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να κάνει την χρονιά. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα φτάσουμε εκεί.

Για ποιο λόγο επιλέγεις τον αριθμό 9 στη φανέλα; Συμβολίζει κάτι για σένα;

Είναι το νούμερο που από μικρός ήθελα να φοράω. Μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το φοράω όπου βρίσκομαι.

Ποια είναι η γνώμη σου για το γυναικείο ποδόσφαιρο;

Έχω δει κάποιες φορές γυναικείο ποδόσφαιρο και ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος από τις ικανότητες κάποιων γυναικών με την μπάλα. Είναι κάτι ξεχωριστό και παράλληλα όμορφο.

Πηγή: sport-fm.gr