Η αναζήτηση του νέου προπονητή της «γαλανόλευκης» συνεχίζεται με την ΕΠΟ να έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις τεχνικών, οι οποίοι είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος. Μετά τον Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, συζητήσεις σε προκαταρτικό στάδιο έχουν γίνει και με τον Μαρσέλο Μπιέλσα ώστε να διαδεχθεί τον Πορτογάλο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σε καλό κλίμα, όμως η περίπτωση του Αργεντινού δεν είναι εύκολη διότι το κασέ του ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, σε μια περίοδο που παρουσιάζεται από τον διεθνή Τύπο ως ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Παραγουάης. Το προσεχές διάστημα θα γίνει νέα επαφή με τον πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει προοπτική συνεργασίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η προϋπηρεσία του Μαρσέλο Μπιέλσα σε εθνικό επίπεδο καθώς έχει κοουτσάρει την Αργεντινή από το 1998 μέχρι το 2004 και την τετραετία 2007-2011 είχε αναλάβει τις τύχες της Χιλής. Να σημειωθεί ότι το 2001, ο 58χρονος Αργεντινός είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος ομοσπονδιακός τεχνικός στον κόσμο, ενώ η μεγαλύτερη συλλογική του διάκριση ως προπονητής ήταν η συμμετοχή της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Europa League, το 2012 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναφορικά με την περίπτωση του Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, η ΕΠΟ διατηρεί «ζεστό» το θέμα και έτσι το όνομα του Ισπανού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της «γαλανόλευκης».

Πηγή: sport-fm.gr