Σε συμφωνία με τον Ραφίνια, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, έφτασε ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ ήρθε στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους πριν λίγες μέρες και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα έχει happy end, αφού στην πατρίδα του κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μπορεί την Πέμπτη να υπήρξαν αρχικά δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση των 2,8 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο, αλλά στη συνέχεια οι Βραζιλιάνοι άρχισαν να τα αλλάζουν, για να φτάσουν τώρα στο σημείο να αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι οριστική.

Το globoesporte.globo.com, συγκεκριμένα, τονίζει ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Ραφίνια είχε συνάντηση με ανθρώπους της Φλαμένγκο και τους ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο μάλιστα θα έρθει ως ελεύθερος αφού υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιο του για ομάδες εκτός Βραζιλίας.

Ήδη, μάλιστα, οι άνθρωποι της Φλαμένγκο έχουν ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου για το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και αναμένεται να επιβεβαιώσουν επισήμως την αποχώρηση του Ραφίνια και τη μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους.