Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ κινείται σε δύο μοτίβα: Το ένα αφορά το παρόν και το άλλο το μέλλον του club. Όπως πέρυσι έγιναν ανάλογες κινήσεις με έτοιμους ποδοσφαιριστές (Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο) αλλά και με νεαρούς που έχουν μπροστά τους ολόκληρο μέλλον (Στάικος), έτσι και φέτος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ χαράσσεται με τον ίδιο τρόπο.

Πάνω σε αυτά τα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης του, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον 20χρονο (23/9/2000) επιθετικό Φρίξο Γρίβα που έγινε επαγγελματίας πέρυσι από το Νίκι Παπαβασιλείου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον οποίο έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη γέννημα – θρέμμα του Πανιωνίου, φέτος μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα play out μετρώντας, μόλις στα 20 χρόνια του, 14 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γρίβας αγωνίζεται ως επιθετικός, μάλιστα φέτος έκανε και χατ τρικ σε παιχνίδι της Κ19 του Πανιωνίου κόντρα στον Βόλο ενώ οι πληροφορίες του Gentikoule.gr αναφέρουν πως έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον ΟΦΗ καθώς μένει ελεύθερος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα του Πανιωνίου με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον ενώ το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ τον παρακολουθεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.