Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης για τους «16» του Champions League ανάμεσα στην Μίλαν και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Κόστα χαρακτήρισε τον Μπαλοτέλι ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία σχετικά με την ποιότητα του Μπαλοτέλι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα τις Παρασκευής. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης», τόνισε αρχικά ο 25χρονος επιθετικός των Μαδριλένων στο «Gazzetta dello Sport» και πρόσθεσε:

«Η Μίλαν είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει τεράστια παράδοση και ξέρεις καλά πως θα αγωνιστεί σε αυτά τα παιχνίδια. Θα έχουμε ένα μεγάλο αγώνα».

Στην συνέχεια ο Ντιέγκο Κόστα αναφέρθηκε και για το πόσο είχε ανάγκη η Ατλέτικο να επικρατήσει κόντρα στην Βαλιαδολίδ μετά από την ήττα από την Αλμερία:

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που νικήσαμε το Σάββατο την Βαλιαδολίδ γιατί ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Αυτό που συνέβη σε εμάς (ήττα από την Αλμερία) μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Για αυτό κόντρα στην Βαλιαδολίδ χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση και τελικά το καταφέραμε. Εμείς ποτέ δεν αμφιβάλαμε για τους εαυτούς μας».

Πηγή: sport-fm.gr