Ο ΠΣΑΠ επικοινώνησε με την αποστολή της Ξάνθης μαθαίνοντας ότι άπαντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον Covid 19 δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός, καθώς παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Γι’ αυτόν τον λόγο η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία αναβλήθηκε και ορίστηκε για τη Δευτέρα, όταν και θα διεξαχθεί αν όλα πάνε καλά.

Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε πως ήρθε σε επικοινωνία με την αποστολή της Ξάνθης, τονίζοντας πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο παίκτης που βρέθηκε θετικός δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

«Ο ΠΣΑΠ μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID 19 στην ομάδα της Ξάνθης, επικοινώνησε με τους συναδέλφους μας που συγκροτούν την αποστολή της ομάδας και έχουν καταλύσει σε ξενοδοχείο. Απαντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο συνάδελφός μας που βρέθηκε θετικός στον COVID-19, δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Τόσο απόψε (3/7) όσο και την Κυριακή (5/7) τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του COVID 19 και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

Πηγή: gazzetta.gr