Μόνο ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη της Τότεναμ με 4-0 κόντρα στη Νιούκαστλ θα μπορούσε να είναι ο Τιμ Σέργουντ.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» μοίρασε συγχαρητήρια, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τόσο για τον Ούγκο Γιορίς ο οποίος «κατέβασε ρολά», όπως και για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ που είναι τακτικός… πελάτης με τα δίχτυα.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερο, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε κάθε ευκαιρία που δημιουργήσαμε. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στη Νιούκαστλ και στο Ούγκο Γιορίς που είχε μία εξαιρετική βραδιά. Έκανε κάποιες φανταστικές επεμβάσεις. Οι επιθετικοί μας ήταν πάντα ένας κίνδυνος, παρόλα αυτά, για μένα ήταν όλοι εξαιρετικοί», δήλωσε πρωτίστως.

Για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο Σέργουντ δήλωσε: «Τον έχω δει να είναι φανταστικός σε πολλούς συλλόγους και είμαστε ευχαριστημένοι που είναι σε φόρμα για εμάς».

«Όλοι έπαιξαν καλά σήμερα και υπήρξαν και κάποια φανταστικά γκολ. Του Τσαντλί ειδικά, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν είναι μυστικό όμως, ότι δεν πρέπει να τους λέμε ότι είναι καλοί παίκτες, αλλά χρειάζεται να το αποδεικνύουν», τόνισε.

Πηγή: england365.gr