Συγκλονίζει ο Γιούργκεν Κλοπ με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να στέλνει μήνυμα σε τετράχρονο φίλο της ομάδας που παλεύει με τον καρκίνο, τονίζοντάς του πως όλοι θα παίξουν γι’ αυτόν.

Ο μικρός μαχητής της ζωής, Ουίλιαμς Ουάτκινς, μόλις στα 4 του χρόνια δεν σταματά να παλεύει με τον καρκίνο. Μια μάχη που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο πιτσιρικάς είναι φίλος της Λίβερπουλ και ο Γερμανός προπονητής με μήνυμά του, τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα παίξουν γι’ αυτόν.

Αναλυτικά ο Κλοπ ανέφερε: «Γεια σου Ουίλιαμ. Έμαθα ότι είσαι υποστηρικτής της Λίβερπουλ, άρα μάλλον ξέρεις ότι είμαι ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της ομάδας και το μήνυμα αυτό είναι ειδικά για σένα. Ξέρω ότι δεν είσαι στην καλύτερη στιγμή σου, και λυπάμαι γι’ αυτό. Αλλά μπορούμε να σε ανεβάσουμε λίγο με την έναρξη της Premier League και να παίξουμε για σένα. Όχι και για σένα, αλλά ειδικά για σένα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πω στα παιδιά και ελπίζω να χρησιμοποιήσεις αυτή την δύναμη και στην δική σου «μάχη» και σου εύχομαι τα καλύτερα, ελπίζω να σε δω σύντομα. Και μην ξεχνάς, δεν περπατάς ποτέ μόνος σου».

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS