Μπορεί η επανέναρξη της Super League 1 να μην είχε καταιγισμό γκολ και υπερθέαμα, αλλά το επίπεδο παιχνιδιού των ομάδων ήταν -πλην εξαιρέσων- σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Επίσης, η πρώτη αγωνιστική ημέρα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, είχε και κάποιες πολύ δυνατές εικόνες, όπως το γονάτισμα των παικτών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού προς τιμήν του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά και τον φίλο του Άρη που η κάμερα «έπιασε» στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» να κρατά στα χέρια τον ιατρικό εξοπλισμό υποστήριξης της αναπνοής.

Ο Στέλιος Μητσίογλου, ένας αγνός φίλαθλος των «κίτρινων», ο οποίος μπροστά στην αγάπη για την ομάδα του δεν λογαριάζει ούτε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεν θα μπορούσε να λείψει από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, στο οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-1, με ανατροπή.

Πήγαινε στη «Θύρα 1», άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Ο Άρης είναι ένα αξεπέραστος έρωτας για εκείνον. Καθώς τα χρόνια κυλούν, αυτός γίνεται εντονότερος. Πολύ βαθιά αγάπη… Πριν κάμποσους μήνες, στον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, η εικόνα του να παρακολουθεί αγώνα του Άρη, απαθανατίστηκε από έναν άλλον φίλο της ομάδας. Αναρτήθηκε σε γκρουπ οπαδών της ομάδας, ως παράδειγμα προς μίμηση σε επίπεδο αφοσίωσης. Ξαφνικά, ένας αφανής ήρωας, ήρθε στο προσκήνιο. Ο ίδιος δεν το ήθελε. Θεωρούσε και συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

«Υπάρχουν κι άλλοι με πιο σοβαρά προβλήματα υγείας από εμένα οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο», σημείωσε με έμφαση στην ιστοσελίδα gazzetta.gr. Νιώθει ότι δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που του προστάζει η καρδιά του. Εδώ και τουλάχιστον έξι δεκαετίες. Όπως πριν πολλά χρόνια για να παρακολουθήσει έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα πόδια βαστούσαν, η καρδιά φτερούγιζε και ο (τότε) νεαρός Στέλιος περπάτησε 16 χιλιόμετρα μέσα στη βαρυχειμωνιά για να φτάσει στο «Κλ. Βικελίδης». Τα ρούχα βράχηκαν, τα παπούτσια ήταν μούσκεμα, μα ποιος τα λογαριάζει αυτά.

Τη σύζυγό του την κ. Ελένη τη γνώρισε μετά. «Της έχω πει ότι πρώτα γνώρισα τον Άρη», είπε. Παράλληλα με τους όρκους τιμής σε έναν γάμο, ξεκαθάρισε και τη θέση του: «Μαζί με μένα, παντρεύεσαι και τον Άρη. Δεν υπάρχουν φίλαθλοι σαν εμάς στον τομέα της αφοσίωσης και της αγάπης για την ομάδα».

Η είδηση λοιπόν δεν ήταν ότι βρέθηκε στις VIP θέσεις του «Κλ. Βικελίδης» στον πρώτο αγώνα στη μετά κορονοϊού εποχή, αλλά ότι πήρε των ομματιών του μέσα στον κατακλυσμό που κυριάρχησε στη Θεσσαλονίκη, για να πάει στο γήπεδο. «Αν δεν μπορείς να μου δώσεις κάτι, μην μου το στερείς».

«Τι να φοβηθώ; Τι (άλλο) μπορώ να πάθω. Πήγα και πάλι σε ανθρώπους που με αγαπούν. Τον Γιώργο, τον Παντελή τον Ζουμπούλη και φυσικά τον πρόεδρο τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μου έδωσε μια θέση στα VIP καθώς πήγαινα στη Θύρα 1. Είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ και τους ευγνωμονώ. Όλη την εβδομάδα περιμένω πότε θα έρθει η Κυριακή. Έχω περάσει υπέροχες στιγμές με τον Άρη. Δεν γίναμε Αρειανοί για τα πρωταθλήματα ή τα κύπελλα, αλλά γιατί λατρεύουμε την ομάδα μας. Ο Άρης είναι ντόμπρα ομάδα, ό,τι έχει πετύχει το πέτυχε με το σπαθί της. Και τώρα χτυπούν τον πρόεδρο, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό συσπειρώνει τον κόσμο», επισήμανε ο κ. Στέλιος.

Ο ίδιος θα συνεχίσει να πηγαίνει στο «Κλ. Βικελίδης», με χιόνια με βροχές, θα είναι εκεί και με τον ιατρικό εξοπλισμό στα χέρια. Γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Γιατί ο Άρης δεν είναι απλά ένας τρόπος ζωής, αλλά η ίδια του η ζωή…