Έτοιμη να πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, αν οι πράσινοι αποχωρήσουν, είναι η Βίρτους Μπολόνια.

Η σχέση των πράσινων με τον Τζόρντι Μπερτομέου δεν ήταν ποτέ άψογη και κατά καιρούς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει απειλήσει ακόμη και με αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έχει γίνει, αλλά αν τεθεί ξανά τέτοιο θέμα, η Βίρτους Μπολόνια είναι έτοιμη να το εκμεταλλευτεί, όπως είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της, Λούκα Μπαράλντι.

«Περιμέναμε πως η Ευρωλίγκα θα διατηρήσει τις ίδιες 18 ομάδες και του χρόνου, αλλά τώρα μένει να δούμε αν όλες τους θα θέλουν να συμμετέχουν. Έχει γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει αμφιβολίες. Έχουμε ήδη ζητήσει αν προκύψει κάποιο κενό να πάρουμε τη θέση αυτή», ήταν τα λόγια του Ιταλού παράγοντα, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την απόφαση για οριστική διακοπή της φετινής διοργάνωσης.

«Δεν με εξέπληξε η απόφαση της Ευρωλίγκας να λήξει τη σεζόν. Ήταν η σωστή απόφαση. Αντίθετα πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα θυμόμαστε αυτή την χρονιά σαν καταραμένη.

Εμείς κάναμε σχέδια και προϋπολογισμό για την Ευρωλίγκα, αλλά σταματάμε εδώ. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε λιγότερα έσοδα, άρα και μικρότερο μπάτζετ».