Στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης κατά 1.5 εκατ. ευρώ προχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καταλυτικής σημασία συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Μίκαελ Ένινγκ.

Τις προηγούμενες ημέρες προκηρύχθηκε ΑΜΚ της ΠΑΕ κατά 2 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τη διαρροή των «κίτρινων», ήδη ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος προχώρησε στην κάλυψη της αύξησης κατά 1,5 εκατομμύριο. Παράλληλα, έγιναν πληρωμές στους ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και στο Δημόσιο (Εφορία και ασφαλιστικούς φορείς) της τάξεως των 850.000 ευρώ .

Πλέον, στο προσκήνιο βρίσκεται το αγωνιστικό και προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρείται καταλυτικής σημασίας η προγραμματισμένη συνάντηση με Χαριστέα και Ένινγκ. Είναι δεδομένο ότι θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών,  ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε πλαίσια ασφάλειας ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS και γενικώς της εξέλιξης της υπόθεσης απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Άρης.

Πηγή: gazzetta.gr