Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στο Αιγάλεω. Ο Τραϊανός Δέλλας είδε στην προπόνηση της Παρασκευής όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Μοναδικοί απόντες οι Τάσος Τσουμάγκας και Ορέστης Παληαρούτας. Ο μπακ της «Ένωσης» δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, ενώ, ο νεαρός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τους ξένους, ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός τους Ράμα και Μούργκα και συμπεριέλαβε τους Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς και Μπρέσεβιτς.

Αναλυτικά: Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Πόποβιτς, Σταθάκης, Τσούπρος, Ρόβας, Κατσικάς, Πλατέλλας Τσεβάς και Τζανετόπουλος.

Από την προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα ξεχώρισε το «αντίο» του Μιχάλη Παυλή στους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ. Ο 24χρονος επιθετικός της ΑΕΚ, που αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος υγείας, είδε σύσσωμο το ποδοσφαρικό τμήμα να του εύχεται τα καλύτερα στην περιπέτειά του και ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr