Το περασμένο καλοκαίρι, η Μακάμπι Χάιφα έδωσε 800.000 ευρώ και ο Ρούμπεν Ράγιος έγινε κάτοικος Ισραήλ. Ο ισπανός μέσος, έκανε καλό ξεκίνημα, στους πρώτους γύρους των προκριματικών του Europa League ήταν από τους κορυφαίους, αλλά και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η κάθοδος.

Πλέον, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και όπως έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Τρίπολη, όπου με τον Αστέρα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, οδηγώντας την ομάδα της Αρκαδίας στην Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο, δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του Αστέρα. Είναι δεδομένο πως θα ήθελαν έναν παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και ποιος καταλληλότερος, από έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην Τρίπολη.

Για να γίνει, βέβαια, μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να βρεθεί μια «χρυσή» τομή με την Μακάμπι και ο παίκτης να έρθει με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Τις τελευταίες μέρες, στην Τρίπολη, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για επιστροφή του παίκτη και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες μέρες υπομονή, για να φανεί, αν έχουν βάση όλα τα σενάρια.

Πηγή: Sport-fm.gr