Οι ομάδες ψάχνουν άμυνες κατά του κορονοϊού και, ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις των ομάδων της La Liga, η Λεβάντε λανσάρει μια μάσκα, η οποία καταρχήν θα χρησιμοποιείται στο πρώτο μέρος των προπονήσεων, καταρχήν στο γυμναστήριο.

Μέσω του προφίλ του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο 29χρονος επιθετικός Ρουτζέ Μαρτί αποκάλυψε μια μάσκα που το ιατρικό τιμ της Λεβάντε συμβούλευσε τους ποδοσφαιριστές να φορούν, όταν θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις.

Οι παίκτες χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μάσκα εδώ και δύο – τρεις εβδομάδες, προκειμένου να την συνηθίσουν, ώστε να την χρησιμοποιούν χωρίς πρόβλημα όταν θα δουλεύουν στο γυμναστήριο και σε κλειστούς χώρους.

Η χρησιμοποίηση της μάσκας δεν προβλέπεται για ανοιχτούς χώρους, όπου οι αποστάσεις στις προπονήσεις θα είναι μεγαλύτερες, άρα και μικρότερος ο κίνδυνος πιθανής μετάδοσης του ιού Covid-19. Δεν ενδείκνυται, βεβαίως, και για αγώνες, αφού οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορούσαν να παίξουν στο 100%, κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Η συγκεκριμένη μάσκα χρησιμοποιείται πρωτίστως για την ποδηλασία και άλλα αθλήματα, είναι φτιαγμένη από υλικό για τις καταδύσεις και είναι σαφέστατα πιο ανθεκτική από την απλή μάσκα που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Unstoppable??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Martí (@rogermartii9) στις


Πηγή: gazzetta.gr