Ετοιμάζονται στις 9 Μαΐου να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε, αλλά με βασικά μέτρα και περιορισμούς, όπως το να απαγορεύεται το φτύσιμο από τους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Στα Νησιά Φερόε όπως και σχεδόν στην υπόλοιπη Ευρώπη ετοιμάζονται για επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το ευχάριστο για την εν λόγω χώρα είναι το γεγονός ότι ο κορονοϊός δεν χτύπησε βαριά με αποτέλεσμα μόλις 185 κρούσματα και κανένα θάνατο.

Για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί πως το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις 9 Μαΐου αλλά με βασικές προϋποθέσεις.

Αυτές είναι πως τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών,ενώ κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί δύο αποδυτήρια και κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει το δικό του μπουκάλι για νερό και για τα άλλα υγρά που καταναλώνει.

Παράλληλα, θα γίνεται απολύμανση στις μπάλες, ενώ ως επιπλέον οδηγία στους ποδοσφαιριστές έχει δοθεί να μην φτύνουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.