Έτοιμος για το παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Αλκμααρ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ισοβαθμεί με την ολλανδική ομάδα στην κορυφή του 12ο ομίλου και ψάχνει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει εκεί. Η αντίπαλός του ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες, ενώ ήδη από την Τρίτη είναι γνωστό πως εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έχουν μείνει οι τραυματίες Νίνης, Λόρενς, Τζαβέλλας και Λόπεθ αλλά και ο τελών υπό σιωπηρή τιμωρία Χακόμπο.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χουμπ Στέφενς είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδης, Πόζογλου.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή έκαναν ασκήσεις διατήρησης της φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής σε μια προπόνηση που διήρκεσε περίπου 60 λεπτά.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Πέμπτης στην Τούμπα κι από κει θα αναχωρήσει για το ξενοδοχείο, όπου και θα παραμείνει μέχρι την επιστροφή της στο γήπεδο για το ματς.

Πηγή: Sport-fm.gr