Το παιχνίδι με την Άντερλεχτ κι ο στόχος της πρόκρισης στους «16» του Champions League είναι πρόκληση για τον Ολυμπιακό.

Η φανέλα των «ερυθρόλευκων» ωστόσο και η επιθυμία να ικανοποιήσουν τον κόσμο είναι από μόνα τους κίνητρα για τους παίκτες, όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μιλώντας, δε, για το αγωνιστικό κομμάτι -στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς- ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε πως θα κριθεί στη θέληση και το πάθος. Και εμφανίστηκε βέβαιος πως οι σημαντικές απουσίες των Μήτρογλου και Μανιάτη θα καλυφθούν επάξια απ’ τους αντικαταστάτες της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι μια τεράστια πρόκληση και για εμάς τους παίκτες και τον κόσμο. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την πρόκριση, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Και πρέπει να το συνδυάσουμε με ένα καλό παιχνίδι αύριο».

Για το πώς περιμένουν το ματς: «Υπάρχει μεγάλο το κίνητρο για όλους μας. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια το αυριανό, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα υπόλοιπα που δώσαμε μέχρι τώρα. Η φανέλα που φοράμε από μόνη της είναι κίνητρο και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει, πανηγυρίζοντας μαζί του στο τέλος την πρόκριση».

Για τη δική του κατάσταση: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Το σημαντικότερο όμως είναι η ομάδα και όχι η δική μου κατάσταση. Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και στο πάθος. Νομίζω ότι τα έχουμε αυτά τα στοιχεία και τα έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρουμε ότι θα τα καταφέρει να φτάσει στην ουσία, που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις απώλειες Μήτρογλου-Μανιάτη: «Είναι πολύ σημαντικές απουσίες για μας. Όμως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και είμαι σίγουρος πως όποιος κληθεί να τους αντικαταστήσει, θα τα καταφέρει επάξια. Όποιος και αν αγωνιστεί είμαι βέβαιος πως θα τα δώσει όλα για την νίκη».

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού: «Η Άντερλεχτ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά δεν θα είναι αδιάφορη. Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη στο Champions League. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Η Άντερλεχτ θα έρθει στο Φάληρο για την νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr