Στα Σπάτα βρέθηκαν τη Δευτέρα (16/03) οι παίκτες της ΑΕΚ, προκειμένου να  δηλώσουν παρουσία και να υπογράψουν ότι όλοι βρίσκονται στην Αθήνα, όπως είχαν υποσχεθεί, με εξαίρεση τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο η έξαρση του κορονοϊού τον βρήκε στην πατρίδα του και δεν μπορούσε να βρει εύκολα πτήση για να επιστρέψει.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Πορτογάλος επιθετικός είχε βρεθεί στην Ιβηρική, προκειμένου να επισκεφθεί έναν δικό του γιατρό, που θα τον βοηθούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Στην Ένωση, όπως και σε όλες τις ομάδες, οι προπονήσεις έχουν σταματήσει. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πάρει σαφείς εντολές τόσο από τον Ίλια Ίβιτς όσο και από τον Μάσιμο Καρέρα να μην μετακινηθούν, προκειμένου να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος μετάδοσης της νόσου στους ίδιους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Επίσης, είχε συμφωνηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να περάσουν σήμερα, στις 12:00, από τα Σπάτα για να πάρουν παρουσίες. Πράγματι, όλοι οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» εμφανίστηκαν στο προπονητικό κέντρο και έβαλαν τις υπογραφές τους.

Επίσης, στο προπονητικό κέντρο έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους λόγω του COVID-19, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Παρασκευή (20/03), ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις.