Την αποστολή για τους δύο «τελικούς» με τη Ρουμανία θα ανακοινώσει στις 12:00 ο Φερνάντο Σάντος. Εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα σε σχέση με τα τελευταία ματς κόντρα στη Σλοβακία και το Λιχτενστάιν. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Φάνη Γκέκα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Εθνική ο επιθετικός της Κόνιασπορ είναι στις 7 Ιουνίου με αντίπαλο τη Λιθουανία στο Βίλνιους.

Ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης» μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτής της πορείας μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Φάνης Γκέκας μετράει επτά συμμετοχές και έχει σκοράρει δύο φορές.

Στο ρόστερ της Εθνικής θα διατηρηθεί ο Ανδρέας Σάμαρης που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφόσον, ο Πορτογάλος τεχνικός επιλέξει τρεις τερματοφύλακες θα καλέσει τους Ορέστη Καρνέζη, Μιχάλη Σηφάκη και Στέφανο Καπίνο. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας αναμένεται να κληθούν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Δημήτρης Σιόβας και ο Κώστας Μανωλάς.

Εκτός θα μείνουν για ακόμα μία φορά ο Κώστας Φορτούνης και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν έχουν τον απαιτούμενο ρυθμό.

Πηγή: sport-fm.gr