Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα των ασπρόμαυρων από τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα και ζήτησε από όλους στην ομάδα του να έχουν πίστη και να μην τα παρατήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασχαλάκης.

Για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού και αν ήταν οφσάιντ: «Η στιγμή που χτυπάει το χέρι και πάει προς τα έξω κοιτάζω την μπάλα. Θεωρώ πως είχε βγει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ότι και να λέμε τώρα από την στιγμή που έχει μετρήσει το γκολ, χάνουμε το χρόνο μας».

Για το πού κρίθηκε το ντέρμπι: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Το ελέγχαμε αλλά δεν το καταφέραμε. Το κεφάλι ψηλά, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς. Πρέπει να το πιστέψουμε και να καταφέρουμε να κάνουμε ότι και πέρσι».

Για την δική του επιστροφή: «Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, το νιώθω, το βλέπουν και οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Το διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ. Είναι μια περίεργη χρονιά, την ζούμε και θα γίνει αυτοκριτική για όλους στο τέλος».

Για το αν πιστεύει στην ανατροπή στα πλέι οφ με την διαφορά να είναι στο -5: «Πάντα η πίστη μας πρέπει να είναι με το μέρος μας και στην ομάδα αυτό το στοιχείο υπάρχει. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Και για εμένα ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή και θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα στο να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα: «Είναι ευχάριστο να παίζεις παιχνίδια όπως αυτά. Ο κόσμος τα ευχαριστιέται, εμείς το ζούμε περισσότερο και αν θέλεις να λέγεσαι πρωταθλητής πρέπει να παίζεις τέτοια παιχνίδια».