Μήνυμα προς τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω συνέντευξης Τύπου.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ από τους πράσινους, ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα όσα έγιναν στο φινάλε με την είσοδο κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να χαλάσουν τη φιέστα της απονομής.

Σε αυτούς -και όχι μόνο- θέλησε να απευθυνθεί ο Γιαννακόπουλος, στέλνοντας το μήνυμα του.

«Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου, αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη. Χθες αντί να χαιρόμαστε, ήρθαν πενήντα άτομα φωνάζοντας Θύρα 13 και ήρθαν και χτύπησαν έναν οπαδό. Θέλω να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνω ρουφιάνος ούτε θα δείξω τα πρόσωπά τους στην αστυνομία. Δεν είδα καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση, αλλά αυτοί οι πενήντα τα γράφουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε.

«Εγώ θα το λύσω το θέμα και ας λέτε πως τα βάζω με τον απλό οπαδό όπως είμαι και εγώ και απλά έτυχε να είμαι πρόεδρος. Αυτοί οι πενήντα δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κ…ο. Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου, δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγγνώμη αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ!».

«Χτυπούσαν υπάλληλο της ΚΑΕ, προπηλάκισαν εμένα και την οικογένεια μου»

Αυτό που ζήτησε ουσιαστικά ο Γιαννακόπουλος είναι το να γίνει μια κάθαρση στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, αναφερόμενος και σε διάφορα σκηνικά από το παρελθόν, το πιο μακρινό ή το πιο πρόσφατο.

«Το 2012 επίσης είχαμε μια συνάντηση είχα ζητήσει δύο πράγματα. Πρώτο να μην γίνονται επεισόδεια και να μπει ασφάλεια εκεί αλλά μου είπαν να μη μπει γιατί είναι η 13! Έβαλα νερό στο κρασί μου και βάλανε δικούς τους αλλά μέχρι το τέλος είχανε βάλει παγκάρια για στήριξη. Είπα να το κόψουν αυτό γιατί δεν μου άρεσε», είπε σχετικά και συνέχισε.

«Σε έναν άλλο αγώνα είχαν βάλει έναν υπάλληλο της ΚΑΕ και τον χτυπούσαν και του μιλούσαν άσχημα. Όταν πήγα να τους ζητήσω γιατί το έκανα με προπηλάκισαν και εμένα και την οικογένειά μου! Θα μπορούσα να τους ισοπεδώσω με την ασφάλειά μου αλλά δεν τα έβαλα με τον απλό οπαδό και έφυγα από το γήπεδο!».

Τα εισιτήρια σε προνομιακή τιμή και τα… τσουτσέκια

Ο ισχυρός άντρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας πως «όταν έκατσα ξανά στο τραπέζι μαζί τους ένα χρόνο μετά μου έλεγαν ποιους θα πάρω στη δουλειά μου και τι να κάνω στις επιχειρήσεις μου. Για αυτό εσείς που μου λέτε να μην τσουβαλιάζω να ξέρετε πως έχω συζητήσει αρκετές φορές», για να αναφερθεί στη συνέχεια στα εισιτήρια.

«Η Θύρα 13 παίρνει εισιτήρια σε προνομιακή τιμή για να βάζει και ενισχύσεις των συνδέσμων. Παίρνουν εισιτήρια των 150 ευρώ και όταν τους είπα φύγετε από θέσεις που δεν ήταν δικές τους μου είπαν «δεν πάμε πουθενά». Τόσο καιρό προσπαθώ και παρά τα χτυπήματα θα τα υποστώ και αυτά, δεν νομίζω να χτυπήσουν εμένα αλλά θέλω να βοηθήσω να λυθούν τα θέματα για το καλό του Παναθηναϊκού», ήταν τα λόγια του Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκανε σαφές ότι η Θύρα 13 θα πρέπει να αλλάξει.

«Ο απλός Παναθηναϊκός κόσμος μέσα από social media και στο δρόμο παντού, με στηρίζουν. Για να έχουμε ένα σωστό σύνδεσμο πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Από τις ανακοινώσεις τους κατάλαβα πως θέλουν έναν καλό σύνδεσμο και σε αυτό θα βοηθήσω για το καλό του Παναθηναϊκού. Τα 42 πρώτα χρόνια ήταν ένα κίνημα που έκανε καλό. Αυτά τα φαινόμενα είναι καινούργια δεν είχαν βαρέσει κανέναν οπαδό. Αυτή τη Θύρα 13 δεν την θέλει κανείς, μόνο τα σημερινά τσουτσέκια που είναι στη διοίκηση».