Για την υπόθεση των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό απολογήθηκε σήμερα στην ΕΠΟ η ΑΕΚ.

Εκπροσωπούμενη από τον νομικό της σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου, η «Ένωση» κατέθεσε μια σειρά επιχειρημάτων για ν’ αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη για τα έκτροπα που σημειώθηκαν.

Πέραν αυτού ωστόσο, η υπερασπιστική της γραμμή ενισχύθηκε και απ’ την κατάθεση των ανθρώπων του Ιωνικού, σύμφωνα με την οποία τα επεισόδια δεν ξεκίνησαν ούτε από δικούς του οπαδούς, ούτε από εκείνους της ΑΕΚ, αλλά από φίλους άλλων ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Όπως και να ‘χει ωστόσο, η «Ένωση» υποστήριξε πως δεν είχε παραλάβει εισιτήρια για το παιχνίδι και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να ελέγξει ποιοι θα έμπαιναν για να το παρακολουθήσουν.

Σημείωσε, επίσης, ότι για να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο απαιτείται -πέραν της έκθεσης της αστυνομίας- και σχετική αναφορά στο φύλλο αγώνα, κάτι που δεν έχει γίνει. Πέρα απ’ αυτά, δε, τόνισε πως η όλη διαδικασία δεν θα έπρεπε να έχει κινηθεί απ’ τον Εισαγγελέα, αλλά από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεδομένου λοιπόν ότι για όλα αυτά προσκόμισε και φακέλους 68 υποθέσεων (που κρίθηκαν αναλόγως και δημιουργούν δεδικασμένο) το νομικό της τμήμα θεωρεί πως συντρέχουν όλοι οι λόγοι για να δικαιωθεί.

Πηγή: Sport-fm.gr