Το γκολ του Σταυρόπουλου έδωσε στον Πανιώνιο τη νίκη επί του Ατρόμητου και το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή.

Στη Νέα Σμύρνη το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν αισιόδοξο, υπό την έννοια πως οι δύο ομάδες έδειχναν ορεξάτες και είχαμε και δύο φάσεις για τους γηπεδούχους με τον Εμμανουηλίδη. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη… Ο ρυθμός έπεσε, τα λάθη αυξήθηκαν και οι καλές φάσεις έλειψαν, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει κάτι πέρα από κάποια σουτ που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως, με τον Πανιώνιο να έχει δοκάρι στο 60′ σε κεφαλιά του Σταυρόπουλου και να σκοράρει στο επόμενο λεπτό με τον Ρέτζα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Στο 73′ ο Ατρόμητος έγινε απειλητικός με τον Ενσικουλού να αστοχεί από καλή θέση και στο 76′ ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου, το οποίο έμεινε ως το τέλος και δίνει μια ελπίδα στους «κυανέρυθρους» για να συνεχίσουν να παλεύουν για την αποφυγή του μοιραίου.

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (97′ Δούμτσιος), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Οικονομίδης, Κόρμπος, Ρέντζας (88′ Παπαγεωργίου), Κιάκος, Αραμπούλι, Λυμπεράκης (88′ Σαραμαντάς).

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο, Καχίλα, Στρούγγης, Ταλόσα (46′ Κατράνης), Μπουσουλάτζιτς, Χαρίσης, Ούμπιδες (58′ Ανδρούτσος), Μανούσος, Ενσικουλού (73′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.