Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι η Γουλβς τον περιμένει.

Είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της πολύ πιθανής μεταγραφής του στη Γουλβς, με ένα ποσό που θα φτάνει κοντά στα 30 εκατ. ευρώ. Βασικά, στην Αγγλία θεωρούν δεδομένο ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε θα υπογράψει στους «λύκους», αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, στον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν κανονικά. Και το αποδεικνύουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στη Nova τόνισε ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση της αποστολής των Πειραιωτών, αφού βρίσκεται σε αυτή. Ο Μαρτίνς βέβαια, ο οποίος άφησε εκτός τους Μεριά και Γκερέρο, ανακοίνωσε 21 παίκτες και λίγο πριν την έναρξη του ματς θα πρέπει να «κόψει» τρεις, οπότε δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να είναι ο Ποντένσε και ειδικά αν υπάρξει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής κάποια εξέλιξη με τη Γουλβς.

Προς το παρόν, πάντως, το μόνο δεδομένο είναι η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού, στην οποία βρίσκονται οι Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.