Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το Βιετνάμ φιλοξένησαν αφιέρωμα μέσω του οποίου αναφέρονται στους 10 χειρότερους τραυματισμούς. Εντός αυτών και ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ.

Συγκεκριμένα, η βιετναμέζικη ιστοσελίδα «24h.com.vn» πραγματοποίησε αφιέρωμα στους 10 χειρότερους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Πρώτος χρονικά ήταν αυτός του Άλαν Σμιθ, έπειτα του Κίρον Ντάιερ και μετά αυτός του Τζιμπρίλ Σισέ.

Το ρεπορτάζ συγκεκριμένα αναφέρεται στους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, όταν ο ίδιος έπαθε συντριπτικό κάταγμα στα δύο του πόδια. Στο αριστερό με την Λίβερπουλ σε ένα ματς με την Μπλάκμπερν το 2004 και στο δεξί αντίστοιχα με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο ματς με την Κίνα πριν το παγκόσμιο κύπελλο του 2006.

Δυνατός και αποφασιστικός

Ο ρεπόρτερ του άρθρου αναφέρεται στην δύναμη και στην αποφασιστικότητα που έδειξε ο 29χρονος στράικερ καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα προβλήματά του τον ταλάνιζαν.

«Τα 29 γκολ του Σισέ σε 45 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δείχνουν πως όταν ένας άνθρωπος περιβάλλεται με εμπιστοσύνη και έχει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα μπορεί να κάνει τα πάντα», υπογράφεται σχετικά.

Πηγή: gazzetta.gr